Frivillig

For å lage verdens beste landsstevne trenger vi verdens beste folk. Hvert år har vi god gjeng av flinke og engasjerte frivillige som legger ned ca. 40 000 dugnadstimer for å sikre at bygdeungdommen fra hele landet får en best mulig opplevelse.

5 gode grunner til å jobbe dugnad

  • Du blir bedre kjent med trivelige bygdeungdommer
  • Du kan bidra til å forme NBUs Landsstevne i ditt fylke
  • Du blir del av et fellesskap
  • Du får informasjon om hva som skal foregå under Landsstevne før alle andre
  • Du får være med på dugnadsfester og skalkefest

Vi trenger all den hjelpen vi kan få, og setter stor pris på at akkurat DU har muligheten til å jobbe dugnad!

Vakt

Som vakt har du ansvar for blant annet adgangskontroll, gjerdekontroll, samt kontroll av nødutganger og stevneområdet i sin helhet. Vaktene sørger for at alle har det bra under stevnet og at ingen går seg vill. Vaktene samarbeider med vektere og landsstevnets eget vaktmannskap hvis det er behov for det.

Bar (18+ / 20+)

Liker du høyt tempo og festglade folk, er dette stedet å jobbe! Som barpersonell vil du stå i bar å selge øl, brus, rydde og fylle på der det trengs i baren. Godt humør og effektivitet er viktig her.

Kiosk

I kiosken vil du lage og selge mat – og drikke til alle deltagerne på stevnet. Her ser vi etter personer som er glad i å lage mat, takler til tider høyt tempo, men som har et smittende humør.

Mer info om arbeidsoppgaver, tidspunkt og oppmøte kommer nærmere.

Fyll ut skjema under med kontaktinformasjon og eventuelle ønsker for dugnadsvakten.
PS: Dersom du har mulighet og ønsker mer enn en dugnadsvakt, kommenter dette nederst i spørreskjemaet. Dette gjelder også eventuelle øvrige kommentarer.