Artister

Halva Priset er et nytt norsk partyband startet av Petter Bjørklund Kristiansen, kjent som Katastrofe. Bandet fikk sitt store gjennombrudd med låten «Den Fineste Chevy’n» i 2021, med Maria Mena. Låten ble årets største norske sommerhit i 2021 på Spotify, den endte på førsteplass på VG-lista og ble nominert til kategorien Årets låt for Spellemannprisen 2021. De kom nylig ut med låta Ola, som sammen med de andre låtene deres byr på god stemning og allsang. De er det perfekte bandet til varme sommerkvelder og vi gleder oss til å starte Norges beste festival med disse gutta!

Storteltet tirsdag 19. juli kl. 21.00!

Gunslingers er et godt etablert band og ga ut sin første låt i 2008 og har over 100 millioner Streams på Spotify. De er det eneste Norske bandet som er komplett med fele, steel-gitar og telecaster. Det gir et komplett Nashville sound som kjennetegner høykvalitets Countrymusikk. De har kjente låter som Ein Skål Te, Viagra Biff og Bernaisesaus og 32-18. Alle som har vært på konsert med Gunslingers kan melde om fantastisk stemning og en helt egen kontakt mellom band og publikum. Vi gleder oss stort til Countrykveld med Gunslingers onsdag!

Storteltet onsdag 20. juli kl. 21.00!

Staysman har blitt et kjent fjes på Landsstevne og han er intet unntak i år heller. Torsdagen entrer Staysman med følge scena og vi vet taket vil løfte seg. Kongen av partysanger og allsang byr på et forrykende show og en helt spesiell og fantastisk stemning. Dette har gjort at folk trekker tidlig til storteltet for å få de beste plassene ved scena. Staysman er en stor fan av Bygdeungdomslaget og har fått tatovert vår sprellemann på leggen. Han har tidligere vært med Lass på scena med blant annet sangen Uten sko. Vi gleder oss til å ta han imot og meget spent på hvem følget hans er denne kvelden!

Storteltet torsdag 21. juli kl. 22.00!

Staut er et folkrockband fra Valdres og er godt etablert og kjent av bygdeungdommen. Musikken er en kombinasjon av folkemusikk, rock og country, som gjenspeiler bandmedlemmenes ulike bakgrunner. De har produsert flere album og har mange kjente sanger. Med sanger som Sjå Sole og Slepp Me Inn byr de på en helt egen lekende og sprudlende stemning. De tar i bruk flere instrumenter enn mange andre band og det er dette som gjør Staut til det fantastiske bandet det er. Vi gleder oss til å ta de imot og håper på fullt dansegulv hele kvelden!

Storteltet fredag 22. juli kl. 21.00!

Rotlaus er et band fra Sunnmøre og med deres sjarmerende dialekt har sangtekstene deres nådd mange hjerter. På kun 5 år gikk de fra å være helt ukjent til å bli et av landets desidert største band. De har mange kjente sanger som har gitt de flere utmerkelser og de har vært nominert til Spellemann en rekke ganger. Bygderockbandet har en egen kjemi med publikum og de aller fleste vil kjenne at det rikker i dansefoten. Gutta med dype tekster og unikhet vil avslutte en fantastisk uke på Jønsberg og vi gleder oss stort med å avslutte med stil!

Storteltet lørdag 23. juli kl. 21.30!