Aktiviteter

Onsdag 20. juli

Gårds- og fabrikkbesøk

Bli med på besøk til Norges største baconfabrikk! På Nortura Rudshøgda slaktes og skjæres storfe, gris og småfe. Vi får en omvisning på anlegget, før turen går videre til Røhne gård på Stange. Her produseres korn, oljevekster, og kylling.

Kun for påmeldte. Oppmøte ved sekretariatet kl. 09.00

Kurs: Linedance

Rett på hatten og puss bootsene: det er klart for linedancekurs. Hvis du vil imponere på kveldens cowboyfest, er dette kurset definitivt for deg. Dyktige kursholdere er klare for å lære bort sine beste linedance-moves.

Oppmøte i miljøtorget kl. 17.00. Ingen påmelding.

Torsdag 21. juli

Ølsmaking på Røhne Bryggerhus

Røhne Bryggerhus er Stanges første og største mikrobryggeriet. Her smeltes smakene av humle og malt i vann fra Mjøsa. På denne turen får du et innblikk i bryggeprosessen, og det blir anledning til å smake og kjøpe produktene.

Oppmøte ved sekretariatet kl. 11.00. Aldersgrense: 18 år. Pris: 450 kr

Fredag 22. juli

Akevittsmaking på Atlungstad

Atlungstad Brenneri er et unikt kulturminne ved mjøskanten i Stange. På denne turen får du et innblikk i norsk brennerihistorie og akevittproduksjon de siste 150 årene, kombinert med smaksprøver av edle dråper fra Hedmarken.

Oppmøte ved sekretariatet kl. 11.00. Aldersgrense: 20 år. Pris: 500 kr

Kurs: Swing

Ingen BU-fest uten swing! På dette kurset får du lære ulike swingturer slik at du kan imponere på dansegulvet resten av stevnet.

Oppmøte i miljøtorget kl. 13.00. Ingen påmelding.


Badebuss

Du har ikke vært på Hedmarken før du har tatt en dupp i Mjøsa. Slå to fluer i en smekk: opplev nærområdet og et bad ved å bli med badebussen til Gillundstranda!

Bussen går jevnlig onsdag – fredag mellom 08.00 og 16.00. Følg skilting fra sekretariatet.